Friday, December 10, 2010

kebosanan melandai..!@#$%^&......kah!kah!kah!



SEBELOM


!@#$%^&!@#$%^&*@#$%^&*@#$%^&*#$%^&
fuuhhhh!!!!...
bosannye la cuti nie(cam kucing kat atas 2)
nk klua cuace plak x menentu, kejap ujan kejap paneh..
mmber2 plak de yang da balik tempat blajO msg2...
tggl r aq kebosanan...

tengah2 bosan aq jmpe satu post kat forum mane ntah...
post nie la buat mood bosan aq jadi mood happy..
post nie tulis pasal cerite lawak pndek2..
walaupon kebanyakan ceritenye bnyk yg da lapok..
mksud aq yg da bese kite bace..
tp bile bace balik, wat aq gelak sorang2...hahahaha...
layann kan ajer..


--Bapa--

Man: Bapa aku hebat. Dia polis.
Semua orang takut ngan dia.

Ali: Eleh, bapa aku lagi terer. Kalau dia suruh orang tunduk, mesti orang tu tunduk.

Man: Wow! Bapa kau keja apa?

Ali: Tukang gunting rambut.
--B.I--

Ayah: Apasal B.I kamu nie asyik dapat kosong jer...! Apasal hah?

Anak: Eh, ayah! Tu bukan kosong. Tadi cikgu adik dah kasi bintang banyak kat bebudak lain. Ada dapat 5 bintang la, 4 bintang la. Bila turn adik jer, bintang dah abis. Sebab tu cikgu bagi kat adik bulan.

--Sudu--

Doktor: Encik kena ambil 3 sudu ubat ni setiap hari.

Pesakit: Eh! tak boleh la doktor.

Doktor: Kenapa?

Pesakit: Rumah saya ada dua sudu jer.

--Mayat--

Cikgu: Hasan,sambungkan 2 ayat ini menjadi satu. 'Ali menaiki basikal ke sekolah. Ali ternampak mayat.'

Hasan: Ali ternampak mayat menaiki basikal ke sekolah.

--Tiru--

Cikgu:Encik,anak awak didapati meniru Ali dalam exam.

Bapa:Apa bukti awak?

Cikgu:Encik tengok soalan nombor 4 nie. Siapakah menemui Pulau Pinang? Seman tulis "Saya tak tahu"dan anak encik tulis "Kalau engkau tak tahu, aku lagi la tak tahu".


SELEPAS







2 comments:

CaHaYa PeTuNjUk said...

huhu...lawaknya..sakit perut tahan gelak..

nak baca lagi lawak2 macam ni..wat la entry lain pulak hapiss..huhu...

best2...

peaceboy said...

hahaha....
insyaallah...
klu de mase lapang ade r entry br..
(pd hal mmg bnykk mse lapang pon skang nie..hehe)

de 1 lg entry lame psal lawak telor rebos..lawak dy pelik sket..klu de wktu terluang bce r...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...