Saturday, February 26, 2011

majalah PC download (koleksi 2009)



tak lame dulu teman ade share link download komik DEWATARAYA kat tampalan INI, tampalan kali ni pulak teman nak share link download koleksi majalah PC 2009 plak...dulu susah bebenor nak bace majalah PC nie, al maklom la hargenye mahal, teman ade beberape buah je majalah pc nie..sampai sekarang teman suke bace mjalah nie (pinjam member jer..huhu)
Dalam majalah nie macam2 info IT ade, pasal software, website, game, enset, n yang paling teman suke bace info pasal gadget2... kalau kome nak download leh klik kat link2 kat bawah nie..selamat membace & mendownload...


Januari
Februari
Mac
April
Mei
Jun
Julai
Ogos
September
Oktober
Novenber
Disember



p/s: kalau ade broken link maklomkan pade teman..tq

4 comments:

CaHaYa PeTuNjUk said...

terbaekkk!
rajin ko baca.
rumah aku majalah nur je yang ada.
majalah pengantin pun banyak gak.nak pinjam?hehehe

peace289 said...

teman nak pinjam majalah pengantin leh??? hahaha

CaHaYa PeTuNjUk said...

haha,,boleh2..2 singgit.ok?heee~

peace289 said...

teman nak pinjam je..bkn beli..ade ke 2 singgit?? cam u&i plak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...