Saturday, September 24, 2011

trick yang ada pada Google & misteri Yahoo!

assalamualaikum..

dah ber'kurun' tak update blog teman nih..
tampalan kali nih teman nak share pasal 'misteri' yang ade pade pak Google & mak cik Yahoo! nih..huhu...ramai yang dah tau, dan ramai jugak yang belom tau pasal misteri nih...

tak nak citer panjang2...kalau kome nak taw misteri2 yang ade pade Google n Yahoo! nih, korang try wat step2 nih...

1. bukak Google site
2. type 'google sphere'
3. klik kat I'm Feeling Lucky
4. kome akan dapat lihat nih..



menarik n unik kan?? act ade bnyk lagi yang lebih menarik...kome jugak bleh try type word nih..setiap word lain 'misteri' nye

1) google sphere
2) google gravity
3) find chak noris
4) google loco
5) google epic
6) google tronica
7) rainbow google
8) google gothic
9) google linux
10) google cheese
11) google weenie
12) who's the cutest



untuk Yahoo! plak kome wat camni..

1. bukak www.Yahoo.com
2. just klik '!' kat logo yahoo


3. kome akan dapat dengar satu suare 'misteri'..


p/s: kome try la..yang trick google tu teman suke no 1, 2, 3, 7, 11..kome plak yang mne?? selamat mencube..


sekian






2 comments:

cik teddy said...

hahahaa,,comey-comey.

peace289 said...

cik teddy

betol2..pandai kan org2 google nih...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...