Saturday, July 8, 2017

"Pentatonix Malaysia" - Color of Voices (COV)

Berhabok bersawang beranai-anai dah blog teman ni.. lama sangat tak berblog.. rase rindu pulak... ecece... hahaha...

Sempena hari raya (walaupun dah 14 syawal, raya kan sebulan..hehe) teman ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia (kalau satu dunia ada yang jumpe blog teman la..hahaha)



Okay, kome pernah dengar lagu daripada team Color of Voices (COV). Diorang ni kumpulan acapella, menyanyi dan membuat bunyi music tanpa menggunakan music instrument.. hanya menggunakan suara diorang sahaje.. alaaa macam cerita Pitch Perfect tu.. COV ni dah makin dikenali kat dalam industri music malaysia ni.. suara diorang memang power sampai ada yang menggelarkan diorang "Pentatonic Malaysia". Diorang terdiri daripada 5 orang ahli Acai, Joe, Asnal, Jeff dan Shark.. Teman paling suke dengar brother Shark, suara low bass dia memang Ummph!

kadang perasan mamat Chinese tu macam David Teo pon ade.. hehe.. jgn mara...

Jom layan latest Lagu Raya diorang.. hats off!!
(dengar pakai headphone highly recommended)

3 comments:

Mamat said...

Diorg ni masing-masing telan radio ke ape.. sedap gila...

devi kala said...

Thank you for sharing such a nice and interesting blog with us. But in your blog, I had a chance to get some useful and unique information. I would like to suggest your blog.
Peridotsystems
Hadoop Training in Chennai
Digital Marketing Course in Chennai

Sita said...

its really very useful topic. it should be help us more and then thanks to post article like this.
Eczema Treatment
Psoriasis Oil
Hyperpigmentation Treatment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...