Monday, July 10, 2017

Tonton Drama Korea Secara PERCUMA

Tampalan kali ni teman nak share satu external apps untuk menonton drama-drama korea secara percuma. Bukan setakat drama, latest korean movie pon ade jugak.

Yang best nye korang boleh buat favorite untuk drama yang korang suke, dan boleh tick pada episode yang sudah ditonton. So tak payah lah nak cari play satu satu kalau tak ingat dah sampai episode mane dah tengok.

Aplikasi ini jugak boleh di Install pada mana-mana Android device.. Tak kisah la phone ke tablet ke.. Mana yang ada Android TV Box pon support jugak, boleh layan kat TV screen besar. Tapi untuk dapat kualiti gambar yang lebih cun, teman lagi suka layan guna KODI. Ada masa lain hari kite cite pasal Pak KODI ni pulak.



Yang kurang best kome kene tunggu video iklan abes dulu baru boleh tengok. Biasa dalam 10 saat gitu lah.. Free kan biase lah.. tu lah sumber income app tu nak maintain free.. so hadap je lah...haha

Eh lupa nak bagi tahu name Apps ni #DRAMANIA. Untuk dapatkan aplikasi ni boleh follow video bawah ni.. Sebelum download pastikan Install MX Player dulu di Playstore..Selamat Menonton...

6 comments:

CikLily Putih said...

wah best ni citer korea, favourite ni

peace289 said...

best.. tp teman pon lyn Running Man je.. hehe

sandhosh said...

Thank you for this great article.keep more updates.
Digital marketing company in Chennai

Anusuya said...

Great articles, first of all Thanks for writing such lovely Post! Earlier I thought that posts are the only most important thing on any blog. But here at Shoutmeloud I found how important other elements are for your blog.Keep update more posts..
Restaurant Interior Designers in Chennai
Turnkey Interiors in Chennai
Corporate Office Interiors in Chennai

Aashi said...

There are many interesting information included and i can easily understand all given information.I post something on my blog to post something, or wait to post something worth saying. Keep update more information....
Ethical Hacking Training in Chennai
Growth Hacking Training in Chennai

Karthi Keyan said...

Interesting blog post.This blog shows that you have a great future as a content writer.waiting for more updates...

Digital Marketing Company in India

Digital Marketing Services in India

Digital Marketing Agency in India

Digital Marketing Companies in India

Digital Marketing Companies India

Digital Marketing Agency India

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...