Sunday, April 22, 2012

AmerCorner 1st Giveaway


Dengan ini teman tag blogger-blogger nih:



Pemenang-pemenang akan menirima:

1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah. 
3. 5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. :D


Terma & Syarat nak join AmerCorner 1st Giveaway:

-Kena jadi follower Amercorner-


-Buat satu entry paling simple tentang giveaway ini bersertakan gambar diatas.(gambar komik)-


-Then jangan lupa linkkan blog AmerCorner 1st Giveaway  dalam entry korang k-


-Sila tinggalkan URL blog korang kat komen AmerCorner k-


-Wajib tag sekurang2nya seorang je kawan korang and makesure dorang tahu dorang ditag-

-blogger warganegara Malaysia-



Tempoh Giveaway ini...
bermula 20-4/ tammat 30-4 11.59pm




Pemenang akan dipilih menggunakan sistem RANDOM dan akan diumumkan pada 30.4.2012




p/s: teman suke bace komik2 lawak kampus nih..kalau kome pon suke join la..tuah ayam nampak di kaki, tuah kite mungkin ade kat sini..hehe

sekian,

10 comments:

Cik Puan Muda Umi said...

wuuuu..bookmark dlu,nanti join..hehe..thanks tag..;)

CaHaYa PeTuNjUk said...

apis..aku xtahu nk tag sape la..huhu..

peace289 said...

Cik Puan Muda Umi,

join jgn x join..klu mng share2 la...hihi

peace289 said...

CaHaYa PeTuNjUk,

ko tag je sape2 follower ko..nk tag aq pon boleh..hak3

amercorner.blogspot.com said...

Salam peace,
thanks sudi join :D

Good Luck :D

Spudin said...

bagus jugak giveaway ni ..hehe ?:D

CaHaYa PeTuNjUk said...

aku tag nama ko..haha.
dah tak de org dh yang sesuai yang aku nk tag...oh btw,aku tag cicut jugak..die skrag dh blogger la. hehe.

peace289 said...

amercorner.blogspot.com,

Waalaikumussalam..most welcome..
nnt kalau mng bg taw la k..(mcm leh mng je..hehe)

peace289 said...

Spudin,

mmgg sgt bgus..mari same kite memeriahkan GA nih..huhu

peace289 said...

CaHaYa PeTuNjUk,

aq tag ko, ko tag aq blik..elok la tu..hehe..aq rase aq penah masuk blog cicut..tp x igt url dy la..pe nme blog dy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...