Friday, April 20, 2012

ANALISA BLOG@WEBSITE KOME !! (info menarik)

Assalamualaikum,

Korang tau tak camne nak analisis blog@website korang? Maksudnye korang tau serba-serbi tentang blog korang, korang tau blog korang ranking nombor berape dalam dunia atau dalam Malaysia, berape harga nilai blog korang, SEO score blog korang..macam2 lagi la...
caranye teramatlah mudahnye pon..hehe..hanya dengan STATSCROP.COM..free je..

macam-macam analisis ade kat situ,
Categories Analysis
Alexa Traffic Analysis
Daily Visitors Country Map Analysis
Domain Name Analysis
DNS Record Analysis
Websites Hosted On Same Network Analysis
ETC

yang ni analisis untuk blog PeAcE289...huhu

rating 2.5/5 jer...ish3..


SEO score blog peace289 adalah 53.7%..sape yang tak taw SEO score tu ape check SINI


rank dalam dunia #6,602,550. Cane nak beat pak cik Google nih?? hihi


yang nih pulak top websites from Malaysia. Maybank2u.com.my ranking no #2,052 dalam dunia. Menunjukkan orang Malaysia ramai yang buat transaksi online setiap hari..
Mudah.my pulak rank no #3000 dalam dunia. Rakyat Malaysia semakin ramai yang suka shopping online. Terutamenye GenY. Termasuklah teman...hehe


korang mesti dapat agak Website mane la yang dapat ranking NO #1 dunia. 
Of course la pak cik GOOGLE..pengunjung harian beliau adalah seramai 107,709,000 sehari. Wow!!


Ranking no #2 : FACEBOOK (klik untuk tengok info)
Ranking no #3 : YOUTUBE




p/s : kome gi la check blog kome ranking no berape. Pastu bagi tau teman kat Comment site...hehe


sekian,

6 comments:

Fiera said...

wahhh nak check r..thanks gtau ^^,

peace289 said...

Fiera,

most welcome..check la...nnt bg sy...huhu

Cik Puan Muda Umi said...

blog saya pun 2.5/5...ceh,sikit je..hehe..:)

peace289 said...

Cik Puan Muda Umi,

eh awk pon...same la kite..xpe2 cube lagi laen kali..hehe

Cik Muda said...

dah cuba..pastu dia ada btau juga kenapa kita pny website tu kurang score....

menarik lar....

peace289 said...

Cik Muda,

dy ade bg taw ek nape kite punye website kurg score? x pasan plak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...