Sunday, April 15, 2012

YaY..!!! 1st Time Menang Quiz...

Salam mike2 sekalian..
tampalan kali nih saje nak bagi taw yang teman ade menang quiz kat sebuah blog..(SINI)
tak yah nak citer pepanjang soklan quiz nye berbunyi begini...huhu

simple je kan soklan nye? ha.haa~~

nih la jawapan yang teman teke..orang 1st komen terus betul..terer tak? hahaha (pade hal tak sengaje)
setelah dpt tau yang teman mng, dengan pantas teman terus email kpd MIE (yg empunye blog)
xcited nak mng adiah la katekan...hehe

balik drpd cuti midsem tengok kat peti surat ade sampul surat POS EKSPRESS..mmg dah agak nih mesti adiah quiz, cume tak taw ape la adiahnye..rase berdebar gak (mane taw kan ade cek ke kat dlm..hehe)

inilah adiahnye..berupe 2 sourvenir button HARD ROCK CAFE...mcm taw2 je yang teman suke kumpul bende2 cenggini..huhu..Alhamdulillah...mekasih bnyk2 pade MIE sebab wat kuiz tu..laen kali wat la bnyk2 lagi ea..ha.haa~~



p/s: pade sesape yang ade nak wat quiz roger2 la teman k..(terlupe plak yang minggu nih banyak quizzes tuk subjek2 teman..hehe)

sekian,


12 comments:

CaHaYa PeTuNjUk said...

kuiz ayah wan ko dapat score ke?

peace289 said...

cahaya petunjuk,
quiz ayah wan aq x bper nak score la.. hehe
ko?

CaHaYa PeTuNjUk said...

aku x ingat la jwpn aku tulis..tapi yang pasti tak dpat full marks la..hehe

CaHaYa PeTuNjUk said...

alah. jeles la tengok ko menang...aku nk jugak la kalo ada kuiz macam tu..huhu...ajak aku yep kalo ada contest apa2 ke..huhu

peace289 said...

CaHaYa PeTuNjUk,
aq dgr xde yg full mark...haha

peace289 said...

CaHaYa PeTuNjUk,
jgn jeles..huhu..naseb je la, aq maen teke je tu..rezeki aq kot..Alahamdulillah..
InsyaAllah klu de ape2 contest aq roger ko..tak pon ko je la yg wat contest..aq join..huhu

Cik Puan Muda Umi said...

wahh tahniah..cantik souvenir tuhhh...nak boleh?weeeeeee >.<

peace289 said...

Cik Puan Muda Umi,

thnx..nak? boleh...2 singgit...ahakz

AYuNG said...

wahhhhhhh...rejeki!

peace289 said...

Ayung,

Alhamdulillah..awk pon klu ade contest roger2 r sy..huhu

mie said...

bagus la selamat sampai..
eheheee

peace289 said...

mie,

haah..bile nak wat kuiz lg...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...